ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ RAFTING ATHLETIC CENTER

Παρακαλώ περιμένετε...

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

RAFTING ATHLETIC CENTER ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
στα μονοπάτια της περιπέτειας

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλιά σε δραστηριότητες καθώς και να επιλέξετε το ποτάμι ή το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε.

RAFTING ATHLETIC ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Rafting

Το Ράφτινγκ είναι ομαδικό άθλημα κατάβασης ποταμού με φουσκωτή βάρκα. Το πλήρωμα αποτελείται από έναν επαγγελματία οδηγό ποταμού και από 2-8 κωπηλάτες. Το rafting αποτελεί ιδανικό συνδυασμό δράσης και επαφής με τη φύση για να γνωρίσετε μερικά από τα ποιο καθαρά και όμορφα ποτάμια της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC CANOYNING ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Canoyning

Το Canyoning (διάσχιση φαραγγιών) είναι μια δραστηριότητα βουνού και ανήκει στην κατηγορία των υπαίθριων σπορ - εξερεύνησης, που ασκούνται σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Αποτελείται από καταβάσεις στο χαμηλότερο σημείο της αποστράγγισης των υδάτων, το οποίο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα γεωφυσικών χαρακτηριστικών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC ΚΑΓΙΑΚ ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Canoe – Kayak

Το Καγιάκ είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό σπορ για το ποτάμι. Είναι ένα σκάφος ευέλικτο και γρήγορο. Έχει καλυμμένο το πάνω μέρος εκτός από την θέση που κάθεται ο κωπηλάτης και είναι ιδανικό για καταβάσεις ποταμών. Απαραίτητη η παρακολούθηση μαθημάτων πριν την κατάβαση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΥΝΟΥ ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ποδήλατο βουνού

Ανακαλύψτε την φύση και τις ομορφιές του Ζαγορίου χρησιμοποιώντας ποδήλατο βουνού. Η εταιρεία μας διαθέτει ποδήλατα ειδικά κατασκευασμένα για κίνηση σε έδαφος δύσβατο με μεγάλες κλίσεις. Διαθέτουν τρακτερωτά λάστιχα, δυνατά φρένα και αμορτισέρ και σύστημα 21 ταχυτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γουρούνες

Εκεί που σταματάει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια. Διαδρομές μέσα από δάση – βοσκοτόπια – κακοτράχαλα μονοπάτια με ειδικά τετράτροχα οχήματα παντός εδάφους 4Χ4 πάντα με συνοδεία έμπειρων οδηγών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC HOT DOG ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Hot Dog monoraft

Πρόκειται για σχετικά εύκολα και παιχνιδιάρικα φουσκωτά σκάφη του ενός και δύο ατόμων για τα οποία δεν απαιτείται για την οδήγηση τους ειδική εκπαίδευση και εμπειρία όπως το canoe - kayak. Από την εταιρεία μας διατίθεται επαγγελματίας οδηγός σε όλη την κατάβαση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC TREKKING ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Trekking

Η ορεινή πεζοπορία σε φέρνει ποιο κοντά στην φύση! Μία μοναδική δραστηριότητα σε νέους προορισμούς, χαρίζει υγεία και εγγυάται εικόνες μαγευτικής ομορφιάς. Στο Ζαγόρι, εκτός από την χαλάρωση που προσφέρει το σαγηνευτικό τοπίο, υπάρχουν και πάρα πολλά μέρη για να επισκεφθεί κανείς, ακλουθώντας φυσικά τα ιστορικά μονοπάτια τα οποία είναι και αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC PAINTBALL ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Paintball

Το paintball είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται από δύο ή περισσότερες ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιτύχουν κάποιο σκοπό, συνήθως να κατακτήσουν την σημαία της αντίπαλης ομάδας. Παίζεται σε περισσότερες από 40 χώρες από εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Η σωματική διάπλαση, η δύναμη και η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντικά όσο η ευφυΐα και η αποφασιστικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τοξοβολία

Εάν θέλετε να νοιώσετε σαν την Άρτεμη ή τον Roben των δασών. Η τοξοβολία γίνεται με ολυμπιακά τόξα σε δικό μας χώρο ή σε χώρο που εσείς θα υποδείξετε. Το ποιο αρχαίο άθλημα στον κόσμο. Ο Οδυσσέας την χρησιμοποίησε για να εξολοθρεύσει τον μνηστήρα εμείς για να διασκεδάσουμε. Είναι ολυμπιακό άθλημα και αξίζει να το νοιώσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC PAINTBALL ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κυνήγι Μανιταριών

Θα περπατήσουμε σε δάση καστανιάς,δρυς και οξιάς, θα ψάξουμε κάτω από δέντρα και θάμνους με στόχο να βρούμε, να αναγνωρίσουμε και να φωτογραφήσουμε όσο περισσότερα είδη μανιταριών γίνεται. Και στο τέλος θα τα γευτούμε μαγειρεύοντας τα. Οι μανιταροεξορμήσεις ξεκινάνε από τον Απρίλιο έως Ιούνιο και από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
RAFTING ATHLETIC ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΖΑΓΟΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αλεξίπτωτο πλαγιάς

Συναρπαστική διαδρομή στα μέρη των Ζαγοροχωρίων. Πρόκειται για πτήσεις όπου h διάρκεια τους είναι περίπου 30-35 λεπτά, γίνεται με διπλό αλεξίπτωτο πλαγιάς που συνοδεύεται πάντα από δικό μας έμπειρο εκπαιδευτή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ