ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ RAFTING ATHLETIC CENTER

Παρακαλώ περιμένετε...

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΖΑΓΟΡΙ
αποδράστε ελεύθερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Εάν θέλετε να νοιώσετε σαν την Άρτεμη ή τον Roben των δασών δοκιμάστε το σας το συνιστάμε ανεπιφύλακτα. Η τοξοβολία γίνεται με ολυμπιακά τόξα σε δικό μας χώρο ή σε χώρο που εσείς θα υποδείξετε. Το ποιο αρχαίο άθλημα στον κόσμο. Ο Οδυσσέας την χρησιμοποίησε για να εξολοθρεύσει τους μνηστήρες εμείς για να διασκεδάσουμε.
Δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε ένα από τα πιο φημισμένα σπορ στον κόσμο, με τη βοήθεια των καταρτισμένων δασκάλων μας οι οποίοι φροντίζουν πρώτα για την ασφάλειά σας. Τόξο και βέλη είναι μέσα στις παροχές μας . Μάθημα για τους κανόνες και διαγωνισμός τοξοβολίας από διάφορες αποστάσεις.

Η τοξοβολία είναι περισσότερο εγκεφαλική, χωρίς να απαιτεί κανένα σωματικό προσόν από τους συμμετέχοντες. Κατά τη δραστηριότητα εξασκείται η αυτοσυγκέντρωση, η προσοχή, η εστίαση στο στόχο, η αποφασιστικότητα και η λήψη απόφασης.

Η δραστηριότητα της τοξοβολίας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ενώ η εμπειρία δεν θεωρείται απαραίτητη.

Οι συμμετέχοντες σχεδόν αμέσως μετά από την ολιγόλεπτη εκπαίδευση είναι ικανοί να πετύχουν ακόμη και το κέντρο του στόχου.

Η διαδικασία σκόπευσης στην τοξοβολία είναι «έμφυτη» ικανότητα τόσο για άνδρες όσο και γυναίκες και παιδιά. Είναι ολυμπιακό άθλημα και αξίζει να το νοιώσουμε. Τοξοβολία στο δάσος αλλά και σε δικό μας πεδίο.

Αν θέλετε περισσότερες διευκρινίσεις για τα προγράμματα μας μην διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και κατευθύνσεις.