ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ RAFTING ATHLETIC CENTER

Παρακαλώ περιμένετε...

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ
αποδράστε ελεύθερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι η απλούστερη μορφή ατομικής ανεμοπορίας, στην ουσία το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι μια εξέλιξη του αλεξιπτώτου ελευθέρας , άλλωστε από αυτό ξεκίνησε όταν κάποιοι Γάλλοι ορειβάτες είχαν σαν ιδέα πριν 40 περίπου χρονιά να το χρησιμοποιήσουν σαν μέσο που θα κάνανε πιο εύκολη την κατάβαση τους από το βουνό.

Στο διθέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς ο πιλότος κάθεται στο κάθισμα το οποίο συνδέεται με τα σχοινάκια και μπροστά από τον πιλότο κάθεστε εσείς σε ξεχωριστό κάθισμα δεμένοι και ασφαλείς .

Σχεδόν πάντα μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκινάμε όταν ο άνεμος φυσάει από το ν κάμπο προς το βουνό.

Ραντεβού στον χώρο προσγείωσης μας όπου με δικό μας μέσο ανεβαίνουμε στον χώρο της απογείωσης. Σε όλη την διάρκεια της πτήσης σας βγάζουμε Gopro video και Φωτογραφίες και στο τέλος σας δίνεται το υλικό σε memory stick . Η διαδρομή έχει διάρκεια 20-35 λεπτά στον αέρα.

Καλά ντυμένοι χωρίς κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι λίγο τρέξιμο για να απογειωθούμε . αθλητικό παπούτσι οπωσδήποτε και καλή διάθεση θα σας απογειώσουν ,το όνειρο γίνεται πραγματικότητα .

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
1 Κόνιτσα - Προφήτης Ηλείας
2 Περίβλεπτο - Δίκορφο Ζαγόρια
3 Ασπράγγελοι - Ζαγόρια
4 Cross Country Vip